Login

fb iconLog in with Facebook

Register

Registrace
nebo Zrušit

chatičky.cz - Ubytování bez provize. Katalog ubytování v hotelech, penzionech, apartmánech, chatách, kempech, chatičky.cz , přehledubytovaní

Login

Ubytování & Pronájem - katalog ubytování s přímými kontakty na ubytovatele

Užitečné informace

Objednávka ubytování on-line:

U rekreačních objektů naleznete kontaktní informace na majitele objektu. V případě vyplnění objednávky předáme Váš požadavek majitelům objektů. 
Vyplňte jméno a příjmení, kontakt, kontaktní e-mail, datum pobytu a počet osob. 
Doplňte zobrazený formulář a potvrďte správnost informací a odešlete objednávku. 
Obratem (v pracovní dny) odesíláme na váš e-mail potvrzení zájmu o ubytovaní. 

Objednávka ubytování telefonem:

Máte raději osobní kontakt? 
Nabízíme přímé kontaktní informace na majitele objektu (u inzerce objektů), který Vám ochotně sdělí zda má v daném termínu objekt obsazen, případně sdělí další požadované informace ohledně ubytovaní. 

Co znamená cena - za objekt týden?

Je to cena za pronájem celého objektu s celou jeho kapacitou. V případě, že objekt nabízí kapacitu 10 osob, platí tato cena za všech 10 osob i v případě, že bude ubytováno 5 osob. 

Jak se vyúčtuje spotřeba elektrické energie?

Po Vašem příjezdu s Vámi majitel objektu sepíše předávací protokol, kde zapíše počáteční stav elektroměru. Na konci pobytu odečte z elektroměru konečný stav a skutečnou spotřebu uhradíte v hotovosti. 

Co je to kauce?

Kauce je finanční částka, které je složena při podpisu na předávacím protokolu u majitele objektu při nástupu na pobyt. V případě, že nedojde při Vašem pobytu k poškození zařízení objektu, vrátí Vám majitel tuto kauci v celé výši na konci pobytu zpět. V opačném případě je oprávněn si z této částky odečíst přiměřenou částku na úhradu poškozeného zařízení. 

Nenašli jste vhodný objekt pro Vaši dovolenou?

Zavolejte nebo zašlete Váš požadevek a my vám v co nejkratším termínu vyhledáme a nabídneme objekt podle Vašich požadavků. 

Školící střediska, školení pro firmy:

Firmám nabízíme pronájmy školících středisek, jsme schopni vyhledat školící středisko v jakékoliv lokalitě v České republice a Slovensku. 

 

Copyright © 2006 - 2023 Ubytování & Pronájem All Rights Reserved. Designed by Chatičky.cz