Login

fb iconLog in with Facebook

Register

Registrace
nebo Zrušit

chatičky.cz - Ubytování bez provize. Katalog ubytování v hotelech, penzionech, apartmánech, chatách, kempech, chatičky.cz , přehledubytovaní

Login

Ceník inzerce

285113img2

Ubytování & Pronájem - katalog rekreačních objektů s přímými kontakty na provozovatele, nabízíme ubytování bez provize.

Inzercí na ubytovacích portálech získáte zařazení rekreačního objektu na internetové portály www.prehledubytovani.cz , www.chaticky.cz do profilů na facebook.com , Instagram Twitter. Efektivně oslovíte klienty, kteří běžné internetové portály nenavštěvují. Spolupracujeme s poptávkovým systémem www.poptavej.cz 

Ceník inzerce www.prehledubytovani.cz , www.chaticky.cz

Podmínky platné od 1.1.2024. Ceny inzerce jsou konečné. 

Roční inzerce:

Inzerce na ubytovacích portálech ve vybrané sekci podle typu ubytování. Součástí inzerce je vložení veškerých kontaktů na inzerovaný objekt, fotografie, popis objektu, kontaktní formulář, hodnocení objektu.

Roční inzerce: 1 200 Kč

 

Základní inzerce bez časového omezení:  

Inzerce na ubytovacích portálech ve vybrané sekci podle typu ubytování. Součástí inzerce je vložení veškerých kontaktů na inzerovaný objekt, fotografie, popis objektu, kontaktní formulář, hodnocení objektu. 

Inzerce bez časového omezení: 2 000 Kč

 

Doporučené objekty - roční inzerce:

Roční inzerce v sekci Doporučené objekty. Inzerce na ubytovacích portálech ve vybrané sekci podle typu ubytování. Součástí inzerce je vložení veškerých kontaktů na inzerovaný objekt, fotografie, popis objektu, kontaktní formulář, hodnocení objektu. 

Doporučené objekty roční zápis: 2 500 Kč

 

Doporučené objekty - inzerce bez časového omezení 

Inzerce na ubytovacích portálech ve zvýhodněné sekci Doporučené objekty bez časového omezení. Inzerce ve vybrané sekci podle typu ubytování. Součástí prezentace je vložení veškerých kontaktů na inzerovaný objekt, fotografie, popis objektu, kontaktní formulář, hodnocení objektu. 

Doporučené objekty bez časového omezení: 3 000 Kč

 

Zvýhodněné inzertní služby:

Pokud vlastníte více objektů, kontaktujte nás, připravíme individuální cenovou nabídku.

Bannerová inzerce - Odkaz na titulní straně (malý banner) cena: 5 000,- Kč/rok 

 

Kontaktní informace:

Telefon: +420 607 737 919 E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  

V případě zájmu inzerovat na ubytovacích portálech www.prehledubytovani.cz , www.chaticky.cz zašlete na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Vaše kontaktní informace. Obratem Vás budeme kontaktovat. 

 

Obchodní podmínky poskytování služeb serveru Přehledubytovaní.cz, Chatičky.cz:

1. Vyhrazení pojmů 

Služba - je zajištění prezentace ubytovacího zařízení na internetových stránkách www.prehledubytovani.cz, www.chaticky.cz ze strany Poskytovatele služby. 

2. Cena Služby za inzerci 

1. Na Ceně služby se Poskytovatel služby dohodne s Uživatelem vždy předem. 

2. Cena služby je stanovená podle typu poskytnuté služby, podle typu zápisu v katalogu ubytování. 

3. Cena služby je placená vždy na dobu poskytnuté služby od data začátku poskytnutí služby bez nároků na slevu, či předčasné ukončení služby. 

3. Platební podmínky 

1. Po provedení registrace Poskytovatel vystaví Uživateli potvrzení o registraci ve formě elektronické faktury s dohodnutou cenou Služby. 

2. Cenu služby platí Uživatel ve prospěch Poskytovatele bankovním převodem na účet Poskytovatele služby. 

4. Storno podmínky 

1. Po zaplacení dohodnuté Ceny služby a následnému poskytnutí služby Uživatel nemá právo požadovat po Poskytovateli služby vrácení zaplacené Ceny služby mimo nedostupnosti služby po dobu 5 dnů ve smluveném časovém horizontu. 

2. V případě nedostupnosti poskytované služby více jak 5 dnů ve smluveném časovém horizontu má právo Uživatel služby požadovat po Poskytovateli vracení zaplacené Ceny služby. 

3. Pokud Uživatel nesplní podmínky doby splatnosti vystavené faktury a nesplní tyto podmínky i po opětovné výzvě k uhrazení, vyhrazuje si Poskytovatel právo na přerušení Služby do doby uhrazení Ceny služby. V případě neuhrazení faktury do stanovené lhůty bude úctována sankce 0,5% denně z dlužné částky. Pohledávka muže být poté právně vymáhána či postoupena k vymáhání třetím osobám. 

1. Tyto obchodní podmínky byly uveřejněny a staly se platnými dne 1.1.2015. 

1. Cena služby je cenou konečnou 

2. Nedostupností služby se rozumí výhradně skutečnost, že server www.prehledubytovani.cz, www.chaticky.cz nelze zobrazit na žádném internetovém prohlížeči kdekoli na území České republiky, Rakousku a Slovensku. 

KATALOG

175244front2

 

 

 

 

 

 

 

Ubytování & Pronájem - katalog rekreačních objektů s přímými kontakty na provozovatele, ubytování bez provize.

Vybrané a prověřené rekreační objekty - apartmány, pensiony, hotely, kempy, chaty a chalupy k pronajmutí, pobyty u vody, dovolená na horách, ubytování s bazénem, lázně a wellness, aktivní dovolená, lyžování.

Náplánujte si svoji dovolenou v Česku, Slovensku, Rakousku, Chorvatsku, Maďarsku. Ubytování a dovolené bez provize. Přímé kontakty na majitele.

 

Pro vyhledání nabídek ubytování podle lokality a typu ubytování využije horní menu. Podrobné vyhledání podle značek kategorií.

ODKAZY

Reality FINEXA - kompletní realitní servis, správa nemovitostí: www.finexa.cz

Účetnictví, daňové poradenství v Brně a okolí: www.ucetnictvi-finexa.cz

Účetnictví SegWay, s.r.o., daně, SVJ, daňová evidence, personalistika: www.ucetnictvi-segway.cz

Parfumerie Amande.cz: www.amande.cz

Ubytování & Pronájem - Katalog ubytování s přímými kontakty: www.chaticky.cz www.prehledubytovani.cz 

  

 

 

AKTUÁLNĚ

Existence slevových portálů mění domácí cestovní ruch.

 

Nabídka dovolených na slevových portálech nepřímo ovlivňuje cestovatelské zvyklosti českých turistů. Díky těmto portálům cestují v rámci České republiky častěji na kratší dovolené, mimo hlavní turistickou sezónu a zejména poznávají nové destinace.

 

„Realizovaný výzkum potvrdil, že existence slevových portálů významným způsobem ovlivňuje i cestovatelské zvyklosti českých turistů. Z výzkumu vyplynulo, že slevové portály mají vizuálně atraktivní nabídku, která velmi často přesvědčí zákazníky ke spontálnímu nákupu (62 % všech nákupů) a zejména láká k poznávání nových míst a lokalit. Nízká cena je hlavním důvodem nákupu dovolené jen u poloviny zákazníků.

Data z průzkumu ukazují, že se v loňském roce prodalo na slevových serverech a vyhledávačích v rámci domácího cestovního ruchu 2,7 mil. pobytů. Při průměrné ceně pobytu 2 900 Kč je tak velikost trhu odhadována na 7,8 mld. Kč. „Tuzemské pobyty u nás dlouhodobě patří mezi vůbec nejoblíbenější nabídky. Pro penziony a hotely je to rychlý způsob, jak vyplnit kapacity v termínech s nižší obsazeností nebo o sobě dát vědět v začátcích podnikání.”

Více než třetina české populace alespoň jednou nakoupila dovolenou v České republice přes slevový portál. Pozitivním zjištěním je skutečnost, že 97 % dotázaných lidí by si dovolenou na slevovém portálu koupilo znovu. Po překonání prvotní nedůvěry, kdy lidé zvažují, zda si tímto způsobem dovolenou koupit, následuje velmi vysoká spokojenost se samotnou dovolenou a reklamace se zejména v poslední době prakticky nevyskytují.

Z výzkumu také vyplynulo, že nakupování dovolené přes slevový portál není výsadou určité cílové skupiny, ale jde napříč různými segmenty v populaci. Dovolenou nakupují na portálech starší i mladší páry, stejně tak rodiny s dětmi. Velmi často na portálech nakupují dovolenou i lidé z vyšších příjmových skupin. Češi si díky nabídkám na slevových portálech dopřávají luxusnější typ dovolené. Ta se stává dostupnou i pro lidi se středními a nižšími příjmy, kteří vyhledávají především víkendové wellness pobyty.

www.prehledubytovani.cz 

 

Ubytování & Pronájem - katalog ubytování s přímými kontakty na ubytovatele

Užitečné informace

Objednávka ubytování on-line:

U rekreačních objektů naleznete kontaktní informace na majitele objektu. V případě vyplnění objednávky předáme Váš požadavek majitelům objektů. 
Vyplňte jméno a příjmení, kontakt, kontaktní e-mail, datum pobytu a počet osob. 
Doplňte zobrazený formulář a potvrďte správnost informací a odešlete objednávku. 
Obratem (v pracovní dny) odesíláme na váš e-mail potvrzení zájmu o ubytovaní. 

Objednávka ubytování telefonem:

Máte raději osobní kontakt? 
Nabízíme přímé kontaktní informace na majitele objektu (u inzerce objektů), který Vám ochotně sdělí zda má v daném termínu objekt obsazen, případně sdělí další požadované informace ohledně ubytovaní. 

Co znamená cena - za objekt týden?

Je to cena za pronájem celého objektu s celou jeho kapacitou. V případě, že objekt nabízí kapacitu 10 osob, platí tato cena za všech 10 osob i v případě, že bude ubytováno 5 osob. 

Jak se vyúčtuje spotřeba elektrické energie?

Po Vašem příjezdu s Vámi majitel objektu sepíše předávací protokol, kde zapíše počáteční stav elektroměru. Na konci pobytu odečte z elektroměru konečný stav a skutečnou spotřebu uhradíte v hotovosti. 

Co je to kauce?

Kauce je finanční částka, které je složena při podpisu na předávacím protokolu u majitele objektu při nástupu na pobyt. V případě, že nedojde při Vašem pobytu k poškození zařízení objektu, vrátí Vám majitel tuto kauci v celé výši na konci pobytu zpět. V opačném případě je oprávněn si z této částky odečíst přiměřenou částku na úhradu poškozeného zařízení. 

Nenašli jste vhodný objekt pro Vaši dovolenou?

Zavolejte nebo zašlete Váš požadevek a my vám v co nejkratším termínu vyhledáme a nabídneme objekt podle Vašich požadavků. 

Školící střediska, školení pro firmy:

Firmám nabízíme pronájmy školících středisek, jsme schopni vyhledat školící středisko v jakékoliv lokalitě v České republice a Slovensku. 

 

Copyright © 2006 - 2023 Ubytování & Pronájem All Rights Reserved. Designed by Chatičky.cz